top of page

Spoedcursus cahiercoach (7/9 en 28/9)

Bijgewerkt op: 9 okt. 2020

De cahiercoach neemt in de eigen school het team mee op sleeptouw. Samen met de coördinator onderzoekt de cahiercoach hoe jullie school ervaringsgericht de eindtermen van W.O. wil en kan bereiken. We willen je ondersteunen in dat implementatieproces met behulp van de cahierwebsite en door vorming aan te bieden.


Tijdens de spoedcursus werden nieuwe cahiercoaches meegenomen in het verhaal en gingen ze met een concreet plan naar huis.


We zetten in op groepsvorming en versterkten zo het netwerk. We doken in de details van het cahier: waarom is er een nieuw cahier, hoe worden de eindtermen terug onze vriend en kunnen we ze gebruiken om het ervaringsgerichte werk te versterken, hoe ziet een ideale implementatie eruit,...? Elke cahiercoach dook in de implementatiegids en bepaalde voor zichzelf waar ze tegen januari 2021 willen staan.


We maakten gebruik van een verduidelijkende presentatie. Je kan die hieronder downloaden. Alle details kan je ook steeds nalezen op de F.A.Q.-pagina van de cahierwebsite.


2020-10-08 - PBD - Verduidelijkende pres
.
Download • 566KBDe cahiercoaches hebben een eigen online deelplek in de vorm van een Google Drive map.

14 weergaven0 opmerkingen
bottom of page